Grillet laks med chili, ingefær og koriander

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Saftig, grillet laks med yoghurtmarinade.

Ingredienser

Antal portioner

Yoghurtmarinade

  • 700 g fersk laks med skind
  • 2 limefrugter

Pynt

  • grofthakkede friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Yoghurtmarinade

Bland yoghurt, chili, ingefær, koriander og salt sammen.

Fjern benene fra laksen og læg den i et ovnfast fad med skindsiden nedad. Fordel yoghurtmarinaden på laksen og lad den marinere tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Læg laksen på panden med skindsiden nedad og grill den ved jævn varme og tildækket, fx med alufolie, i 15-20 min. Halver limefrugterne og grill dem på skærefladen de sidste 5 min. af stegetiden. Tag forsigtigt laksen af panden og læg den på et fad. Pynt med korianderblade og server med de grillede lime.

Tip

Grill laksen på udendørsgrillen. Brug en foliebakke med låg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 42 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: