25-30 min. ved 225° - traditionel ovn.
Babyspinatblade kan erstattes med andre spæde salater, fx rucola.
9256 kJ / 2212 kcal
496 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 9,4 g |
Fedt: | 44,8 % | 6 g |
Prøv denne lakserillette som forret, tapas, frokost eller i en sandwich.
3 spsk
Tomatketchup
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
1 spsk
Stødt spidskommen
|
|
2 tsk
Sambal oelek
|
|
½
Citron (usprøjtet), revet skal og saft heraf
|
|
500 g
Laksefilet, et helt stykke
|
750 g
Kartofler i både
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
100 g
Babyspinatblade
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde både (ca. 75 g)
|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i både
|