Broccolifritter

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge broccolistokken til, når du har skåret buketterne fra? Lav broccolifritter af stokken, som smager helt fantastisk. Fritterne er krydret med hvidløg og ost og vendes i pankorasp, der giver dem et dejligt knas. Det er en genial måde at bruge broccolistokken på, og hvis du serverer broccolifritterne med en dip lavet på creme fraiche, så bliver det med garanti en succes. Bag fritterne hurtigt og effektivt i en airfryer - eller bag dem i ovnen - bare i lidt længere tid.
Ingredienser
Broccoli fritter
2
Broccoli, stokken herfra (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Majsstivelse
|
|
½ tsk
Hvidløgspulver
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Pankorasp
|
|
2
Spsk fintrevet lagret cheddarost
|
Sådan gør du
Broccolifritter
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan sagtens bage broccolifritterne i en almindelig ovn - de skal bare have lidt længere tid. Fritterne bliver dog muligvis ikke helt lige så sprøde, men smager mindst lige så godt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7872 kJ / 1882 kcal
Næringsindhold pr. 100g
861 kJ / 206 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 26,4 % | 13,4 g |
Fedt: | 69,4 % | 16,2 g |
Kulhydrat: | 4,2 % | 2,1 g |
