Broccolisauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

30 min

Nem og lækker hovedret på 30 minutter og med kun fem ingredienser!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 12 skiver bacon (ca. 150 g)
  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti

Broccolisauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg baconskiverne i en kold pande. Steg dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved ved jævn varme til de er sprøde. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir og del den i små stykker.

Kog imens pastaen, i en stor gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Broccolisauce

Kom broccoli og ostesauce i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. Rør af og til. Tilsæt koriander og peber og smag til.

Ved serveringen

Lad pastaen dryppe af i en sigte. Anret pasta og broccolisauce lagvis i en stor, varm skål og drys med bacon. Server straks.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 17 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag