Basilikumsaucen kan fryses.
10806 kJ / 2583 kcal
541 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 16,9 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 50,2 % | 16 g |
Fedt: | 32,9 % | 4,8 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2 tsk
Hvedemel
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 liter
Frisk basilikum bløde stilke (1 stor potte)
|
|
4 dl
Kviste af persille
|
|
25 g
Pinjekerner
|
|
2
Små pillede fed hvidløg
|
|
1½ spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
2 tsk
Groft salt
|
400 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
|
1½ spsk
Groft salt
|
|
500 g
Broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Landbrød
|
---|