Basilikumsaucen kan fryses.
13459 kJ / 3217 kcal
610 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 16,1 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 56 % | 20,1 g |
Fedt: | 27,9 % | 4,6 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Hvedemel
|
2 tsk |
---|---|
Vand
|
1 dl |
1 dl | |
Frisk basilikum og bløde stilke - 1 stor potte
|
1 liter |
Kviste af kruspersille
|
4 dl |
Pinjekerner
|
25 g |
Små pillede fed hvidløg
|
2 |
Hvid balsamicoeddike
|
1½ spsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Tørret hvid pasta, fx spaghetti
|
400 g |
---|---|
Vand
|
3 liter |
Groft salt
|
1½ spsk |
Broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
|
500 g |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
100 g |
Friske basilikum
|
---|
Lyst brød
|
240 g |
---|