Pasta med basilikumsauce
45 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Pasta med basilikumsauce er en rigtig lækker, fedtfattig vegetarisk ret. Pastaen serveres med broccoli og den velsmagende basilikumssauce passer perfekt hertil.
Ingredienser
2 tsk
Hvedemel
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 liter
Frisk basilikum bløde stilke (1 stor potte)
|
|
4 dl
Kviste af persille
|
|
25 g
Pinjekerner
|
|
2
Små pillede fed hvidløg
|
|
1½ spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
2 tsk
Groft salt
|
400 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
|
1½ spsk
Groft salt
|
|
500 g
Broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Tilbehør
Landbrød
|
---|
Sådan gør du
Tip
Basilikumsaucen kan fryses.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10803 kJ / 2582 kcal
Næringsindhold pr. 100g
541 kJ / 129 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 16,9 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 50,2 % | 16 g |
Fedt: | 32,9 % | 4,8 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
