Bruschetta med grillede asparges, ost og parmaskinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Skønne bruschetta med lækre asparges. God til en let sommerfrokost i haven.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 grønne asparges

Pynt

  • frisk basilikumblad
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk de nederste par centimeter af aspargesene. Grill aspargsene på en varm grill eller grillpande i ca. 2 min. De skal blot lige tage farve.

Rist brødskiverne på en varm grillpande eller på en brødrister. Smør osten på de grillede brødskiver. Fordel salatblade, parmaskine, cherrytomater og de grillede asparges på brødet. Pynt med friske basillikumblade og friskværnet peber.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag