Bruschetta med honningbagte tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(396 vurderinger)

45 min

Bruschetta med honningbagte tomater og cremefraiche er en sprød og lækker anretning, som passer perfekt i en tapas menu.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

Honningbagte tomater

  • 6 mellemstore tomater
  • 2 små fed hvidløg i halve skiver
  • 2 tsk friske timianblade
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Dressing

  • 12 skiver ristet lyst brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Honningbagte tomater

  1. Halver og udkern tomaterne. Placer dem med skærefladen opad i et fad, der er penslet med olivenolie. Fordel hvidløgsskiver og timian i tomaternes hulninger.
  2. Rør akaciehonning og olivenolie sammen, og fordel det på tomaterne. Krydr med salt og friskkværnet peber. Bag tomaterne midt i ovnen.

Dressing

  1. Rør imens fraiche og basilikum sammen med salt og peber. Smag til.

Anret tomaterne på de ristede brødskiver og dryp med cremefraiche.

Bagetid

Ca. 20 min. 200° - traditionel ovn.

Tip

Erstat de friske krydderurter med tørrede (halver mængden), eller akaciehonningen med almindelig honning (opvarmet i vandbad, så den bliver flydende).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag