Burger med bøf og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

En god hjemmelavet burger er fast food på den sunde måde.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 150 g icebergsalat
  • 200 g tomater
  • 150 g agurk
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 skiver Riberhus® ML 25% (45+)
  • 4 burgerboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche sammen med ketchup, chili og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabt i mindst 15 min. Smag til.

Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Skyl tomater og agurk og skær dem i skiver. Del oksekødet i fire lige store dele og form kødet til flade bøffer på et skærebræt. Steg herefter bøfferne i ca. 3 min. på hver side. Læg osten på når bøfferne bliver vendt og steg dem herefter færdige. Varm burgerbollerne evt. på en brødrister. Flæk bollerne og smør dem med dressingen. Læg dem sammen om bøffer og grøntsager. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: