Burger med bøf og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

En god hjemmelavet burger er fast food på den sunde måde.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 150 g icebergsalat
  • 200 g tomater
  • 150 g agurk
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 skiver Riberhus® ML 25% (45+)
  • 4 burgerboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche sammen med ketchup, chili og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabt i mindst 15 min. Smag til.

Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Skyl tomater og agurk og skær dem i skiver. Del oksekødet i fire lige store dele og form kødet til flade bøffer på et skærebræt. Steg herefter bøfferne i ca. 3 min. på hver side. Læg osten på når bøfferne bliver vendt og steg dem herefter færdige. Varm burgerbollerne evt. på en brødrister. Flæk bollerne og smør dem med dressingen. Læg dem sammen om bøffer og grøntsager. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: