Burger med bøf og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

En god hjemmelavet burger er fast food på den sunde måde.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 150 g icebergsalat
  • 200 g tomater
  • 150 g agurk
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 skiver Riberhus® ML 25% (45+)
  • 4 burgerboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche sammen med ketchup, chili og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabt i mindst 15 min. Smag til.

Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Skyl tomater og agurk og skær dem i skiver. Del oksekødet i fire lige store dele og form kødet til flade bøffer på et skærebræt. Steg herefter bøfferne i ca. 3 min. på hver side. Læg osten på når bøfferne bliver vendt og steg dem herefter færdige. Varm burgerbollerne evt. på en brødrister. Flæk bollerne og smør dem med dressingen. Læg dem sammen om bøffer og grøntsager. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: