Butterdejshjerter med kvarkcreme og hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

En fin lille kage, der er nem at lave. Server den for en du holder af - som dessert eller til en god kop kaffe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 plader optøet frossen butterdej

Kvarkcreme

  • 1 bakke hindbær (ca. 125 g)

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Pynt

  • flormelis
  • frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Stik eller skær 4 store hjerter ud af butterdejen. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl dem med æg. Bag hjerterne midt i ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

Kvarkcreme

Vend imens kvark sammen med flormelis og æggeblomme. Pisk fløde til et let skum og vend det forsigtigt sammen med kvarkblandingen.

Ved serveringen

Flæk butterdejshjerterne. Fordel kvarkcremen på bundene sammen med nogle af hindbærrene. Læg toppen på og drys med sigtet flormelis. Pynt med resten af hindbærrene og citronmelisse.

Tip

I stedet for hindbær kan du anvende andre friske bær, fx jordbær, brombær eller blåbær.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag