Butterdejshjerter med kvarkcreme og hindbær
30 min

Butterdejshjerter med kvarkcreme og hindbær

En fin lille kage, der er nem at lave. Server den for en du holder af - som dessert eller til en god kop kaffe.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Butterdejshjerter med kvarkcreme og hindbær

En fin lille kage, der er nem at lave. Server den for en du holder af - som dessert eller til en god kop kaffe.

Antal portioner
  • 2 plader optøet frossen butterdej

Kvarkcreme

  • 1 bakke hindbær (ca. 125 g)

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Pynt

  • flormelis
  • friske citronmelisseblade

Fremgangsmåde:

Stik eller skær 4 store hjerter ud af butterdejen. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl dem med æg. Bag hjerterne midt i ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

Kvarkcreme

Vend imens kvark sammen med flormelis og æggeblomme. Pisk fløde til et let skum og vend det forsigtigt sammen med kvarkblandingen.

Ved serveringen

Flæk butterdejshjerterne. Fordel kvarkcremen på bundene sammen med nogle af hindbærrene. Læg toppen på og drys med sigtet flormelis. Pynt med resten af hindbærrene og citronmelisse.

Tip

I stedet for hindbær kan du anvende andre friske bær, fx jordbær, brombær eller blåbær.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 52 %
Print