Butterdejssnegle

Disse butterdejssnegle er en virkelig populær snack - og det forstår vi godt. De lækre butterdejssnacks er hurtige og nemme at lave og smager skønt af ost og krydderier. Butterdejssnegle kan forberedes i god tid og bages lige inden de skal bruges - server dem nybagte og sprøde - uhm!
Ingredienser
Butterdejssnegle
2 plader
Optøet frossen butterdej (ca. 180 g)
|
|
---|---|
1
Sammenpisket æg
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 tsk
Herbes de Provence
|
Sådan gør du
Butterdejssnegle
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan variere både krydderurter og ostetype. Er du til det spicy kan du prøve at bruge texmex ost med chili - og er du til det mere afdæmpede, så hold dig til den ukrydrede og leg med forskellige krydderurter.
Butterdejssneglene kan skæres, lægges på bageplader, dækkes med fugtigt klæde og stå klar til bagning. Du kan evt. trække en stor pose over så klædet holder sig fugtigt - derved kan butterdejssneglene stå klar til de skal bages (op til ca. 6 timer)
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4915 kJ / 1175 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1476 kJ / 353 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 14 % | 12,1 g |
Fedt: | 65,2 % | 26 g |
Kulhydrat: | 20,8 % | 18 g |
