Bygotto med svampe

Bedømmelse

(3 vurderinger)

45 min

En nem og spændende måde at bruge en rest suppe på. Mætter godt og har masser af bid.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • fintsnittede sukkerærter

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Svits løg og halvdelen af svampene i ca. 2 min. Tilsæt perlebyg og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt vand og kog ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld suppen ved, bring bygottoen i kog. Kog den ved svag varme i ca. 25 min. - rør af og til.

Lad resten af fedtstoffet blive varmt og steg resten af svampene ved kraftig varme i ca. 3 min. Vend til sidst sukkerærter og salt i bygottoen. Varm den godt igennem. Smag til og server med de ristede svampe og med groft brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 53,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde: