Bygotto med svampe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

En nem og spændende måde at bruge en rest suppe på. Mætter godt og har masser af bid.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • fintsnittede sukkerært

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Svits løg og halvdelen af svampene i ca. 2 min. Tilsæt perlebyg og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt vand og kog ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld suppen ved, bring bygottoen i kog. Kog den ved svag varme i ca. 25 min. - rør af og til.

Lad resten af fedtstoffet blive varmt og steg resten af svampene ved kraftig varme i ca. 3 min. Vend til sidst sukkerærter og salt i bygottoen. Varm den godt igennem. Smag til og server med de ristede svampe og med groft brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 53,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: