8896 kJ / 2126 kcal
383 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,6 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 10,6 g |
Fedt: | 24,2 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
240 g
Perlebyg (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
1
Porre i ringe (ca. 100 g)
|
|
2
Løg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
2 dl
Øl, fx pilsner - eller ikke for sød cider
|
|
½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 kg
Friske blåmuslinger i skal
|
---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
4
Gulerødder i tern (ca. 250 g)
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ dl
Grofthakket frisk dild
|
|
---|---|
½ dl
Fintklippet purløg
|