Hvad med at prøve en bygotto med hytteost - det er også nordiske råvarer!
8928 kJ / 2134 kcal
384 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,5 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 47 % | 10,6 g |
Fedt: | 24,5 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Perlebyg (ca. 3 dl)
|
240 g |
---|---|
Rapsolie
|
1 tsk |
Porre i ringe (ca. 100 g)
|
1 |
Zittauerløg i tynde både (ca. 150 g)
|
2 |
Stort finthakket fed hvidløg
|
1 |
Øl, fx pilsner - eller ikke for sød cider
|
2 dl |
Grøntsagsbouillon
|
½ liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Friske blåmuslinger i skal
|
1 kg |
---|
Rapsolie
|
1 tsk |
---|---|
Gulerødder i tern (ca. 250 g)
|
4 |
Hakket frisk timian
|
1 spsk |
½ dl | |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Grofthakkede friske dildkviste
|
½ dl |
---|---|
Fintklippet purløg
|
½ dl |