Nordisk paella med blåmuslinger
45 min
•

En dejlig paella....man kunne også kalde det en bygotto. Fyldt med friske blåmuslinger og en lille raffineret bitterhed fra øl.
Ingredienser
3 dl
Perlebyg (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
1
Porre i ringe (ca. 100 g)
|
|
2
Løg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
2 dl
Øl, fx pilsner - eller ikke for sød cider
|
|
½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 kg
Friske blåmuslinger i skal
|
---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
4
Gulerødder i tern (ca. 250 g)
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ dl
Grofthakket frisk dild
|
|
---|---|
½ dl
Fintklippet purløg
|
Sådan gør du
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
