Cannelloni med spinat og hytteost
45 min
Fryseegnet

Smagfulde spinatcannelloni med hytteost og cremet ostesauce serveret med spicy tomatsalat. Sundt og lækkert til både hverdag og fest.

Ingredienser
4 portioner
450 g Optøet frossen helbladet spinat | |
---|---|
200 g Hytteost | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
1 Frisk lasagneplade (ca. 200 g) | |
1 Æggehvide | |
4 dl Ostesauce |
Tomatsalat
400 g Røde og gule cherrytomater i halve | |
---|---|
1 Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g) | |
2 Små finthakkede fed hvidløg | |
1 spsk Finthakket rød chilipeber | |
2 spsk Friskpresset citronsaft |
Tilbehør
4 skiver Groft brød (ca. 240 g) |
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
Cannelloni
Tomatsalat
Tip
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7264 kJ / 1736 kcal
Næringsindhold pr. 100g
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 21,7 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 52,6 % | 11 g |
Fedt: | 25,7 % | 2,5 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.