Caribisk fiskegryde
45 min
&format=webp)
Syrlig, sød og med en smule styrke. Når fisken rimmes bliver den lidt mere fast i kødet.

Ingredienser
4 personer
½ liter Vand | |
---|---|
2 spsk Groft salt | |
600 g Torskefilet i mindre stykker (ca. 3 x 3 cm) |
25 g Smør | |
---|---|
2 Små finthakkede fed hvidløg | |
1½ tsk Stødt ingefær | |
1 tsk Stødt spidskommen | |
¼ tsk Cayennepeber | |
3 dl Fiskebouillon | |
2 Søde kartofler i grove stykker (ca. 350 g) | |
1 Porre i 2 cm grove stykker (ca. 200 g) |
Tilbehør
240 g Grov bulgur - koges | |
---|---|
2 dl Yoghurt 10% | |
1 Limefrugt i mindre stykker |
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10414 kJ / 2489 kcal
Næringsindhold pr. 100g
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,5 % | 6 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 11,1 g |
Fedt: | 30 % | 3,4 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.