Ceviche med kammuslinger
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Virkelig nem og enkelt snack - denne opskrift på ceviche er med rå kammuslinger, som er marineret i lime og chili - og serveret på en sprød tortillachips. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.
Ingredienser
Ceviche med kammuslinger
|
8
Friske eller frosne, optøede kammuslinger
|
|
|---|---|
|
1
Tomat (ca. 100 g)
|
|
|
3 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
1 spsk
Strimlet frisk koriander
|
Tilbehør
|
12
Tortillachips med salt
|
|
|---|---|
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
Pynt
|
Frisk koriander
|
|---|
Sådan gør du
Ceviche med kammuslinger
Anretning af ceviche med kammuslinger
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
565 kJ / 135 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,6 g |
| Protein: | 2,5 g |
| Fedt: | 9,7 g |
| Kulhydrat: | 9,6 g |