Ceviche med kammuslinger

1 time 15 min
Arbejdstid: 15 min
Ceviche med kammuslinger

Virkelig nem og enkelt snack - denne opskrift på ceviche er med rå kammuslinger, som er marineret i lime og chili - og serveret på en sprød tortillachips. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.

Ingredienser

Ceviche med kammuslinger

8 Friske eller frosne, optøede kammuslinger
1 Tomat (ca. 100 g)
3 spsk Friskpresset limesaft
1 spsk Finthakket rød chilipeber
½ tsk Groft salt
1 spsk Strimlet frisk koriander

Tilbehør

12 Tortillachips med salt
2 dl Creme fraiche
1 tsk Stødt koriander

Pynt

Frisk koriander

Sådan gør du

Ceviche med kammuslinger

  • Del hver kammusling i 3 skiver.
  • Skrab indmaden ud af tomaten og skær den i små tern.
  • Bland tomatternene med limesaft, chili, salt og korianderblade.
  • Læg skiverne af kammuslingerne i marinaden og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 1 time.

Anretning af ceviche med kammuslinger

  • Anret 12 majschips på et fad.
  • Læg 2 skiver kammusling på hver chips og fordel tomat og chili fra marinaden henover.
  • Læg en skefuld creme fraiche på hver chips og drys med stødt koriander.
  • Pynt med korianderblade og server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2253 kJ / 539 kcal

Næringsindhold pr. 100g

565 kJ / 135 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 7,5 % 2,5 g
Kulhydrat: 28,8 % 9,6 g
Fedt: 63,7 % 9,7 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/ceviche-med-kammuslinger/