Cevichesalat med koriandersauce - Opskrifter - Arla

Cevichesalat med koriandersauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Frisk fisk tilberedt i citrussaft er super delikat - en frisk fiskesalat!

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g laksefilet uden skind og ben - frosset i mindst 2 døgn
  • 1 dl friskpresset limesaft (ca. 3 limefrugter)
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk groft salt
  • 3 dl rød quinoa (ca. 250 g)
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • ½ tsk groft salt

Koriandersauce

  • 1 mangofrugt i tern (ca. 250 g)
  • 1 fennikel i tynde strimler (ca. 200 g)
  • 1 liter grøn salat, fx rødbedeblade og feldsalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad laksefileten tø halvt op (ca. ½ time på køkkenbordet). Skær laksen i tynde skiver. Rør limesaft, sambal oelek og salt sammen. Læg laksen i et fad og hæld dressingen over. Stil det tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.

Kog quinoaen i grønsagsbouillon ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. - hæld evt. overskydende bouillon fra. Lad quinoaen køle af.

Koriandersauce

Rør yoghurt, koriander og salt sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet indtil serveringen.

Anret quinoa, mango, fennikel og salatblade på et stort fad og fordel herpå laksen. Server koriandersaucen ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: