Ca. 15 min. ved 150° - traditionel ovn.
Du kan opgradere stegt havtaske med ærtepurè og trøffelsmør til en hovedret - det kræver blot nogle små fine kogte kartofler til. Og måske et lidt større stykke fisk....
6490 kJ / 1551 kcal
647 kJ / 155 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,2 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 7,9 % | 3 g |
Fedt: | 66,9 % | 11,7 g |
2 spsk
Olie til stegning
|
|
---|---|
500 g
Flået havtaskehale
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Frosne ærter
|
|
1 dl
Hakkede estragonblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 dåse
Trøfler (ca. 20 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
1 tsk
Trøffelolie (kan evt. udelades)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|