Matjes sild i ærtedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En frisk og fin sild i sart grøn dressing. Serveret sammen med grillede grønne asparges er det en dejlig start på påskefrokosten, pinsefrokosten, sommerfrokosten....ja, hvilken som helst forkost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 fileter af matjessild i mundrette stykker (ca. 250 g)
  • 12 grillede grønne asparges (ca. 175 g)
  • 2 dl ærteskud
  • 200 g tynde skiver ristet rugbrød
  • 75 g koldt smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak ærter, mynteblade, limesaft, salt og ½ dl af fraichen i en hurtighakker. Kom blandingen i en skål og vend forsigtigt resten af fraichen i. Stil ærtedressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Vend sildestykkerne i ærtedressingen og smag til. Fordel evt. sild og ærtedressing i små portionsskåle.

Server matjessild i ærtedressing sammen med grillede grønne asparges, ærteskud, tynde ristede rugbrødsskiver og smør.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Her skal der en vin af en vis kaliber til for at hamle op med de matjesfileter. Sauvignon blanc-druen i en muskuløs udgave vil virke, og køb ikke den billigste!

Læs mere om vin til mad