Champignonpesto
30 min
•
Lækker champignonpesto som passer perfekt til tapas, sandwiches eller salater.
Ingredienser
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
450 g
Rensede champignoner
|
|
|
50 g
Hasselnøddekerner
|
|
|
2 dl
Persille
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1 tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tip
1.
2.
3.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
427 kJ / 102 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3 g |
| Protein: | 3,4 g |
| Fedt: | 8,1 g |
| Kulhydrat: | 4,1 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.