Cheeseburger på grill
Cheeseburger er en ægte klassiker. En klassiker, der serveres i mange varianter - og så alligevel ikke. Cheeseburgeren indeholder nemlig ofte med de samme ingredienser. Vi har givet den et lille tvist, og opskriften på denne cheeseburger er luksusudgaven af den kendte cheeseburger. Den tilberedes på grill, så du får den kendte grillsmag. Denne hjemmelavede cheeseburger indeholder to slags ost, så den virkelig lever op til sit navn. De sure agurker, salaten og mayonnaisen runders smagen af - og giver dig den perfekte cheeseburger.
Ingredienser
Cheeseburger
|
600 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
100 g
Skæreost, i skiver
|
|
|
50 g
Blåskimmelost, i skiver
|
|
4
Store burgerboller fx. brioche
|
|
|---|---|
|
1 dl
Mayonnaise
|
|
|
4
Syltede drueagurker i skiver
|
|
|
2
Tomater i skiver
|
|
|
8 blade
Hjertesalat
|
Sådan gør du
Cheeseburger
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan skifte osten ud så den passer til din personlige smag.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
793 kJ / 190 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 13,7 g |
| Fedt: | 11 g |
| Kulhydrat: | 9 g |