Cherrytomater med krave

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En flot lille sag, som kan bruges både som snack eller appetizer - eller som en del af tapasanretningen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

3 stk. pr. person

Antal portioner

  • 12 cherrytomater med stilk
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk groft salt, evt. havsalt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl tomaterne, men pas på at stilken ikke falder af. Rids en kant, med en lille spids kniv, 1 cm fra toppen. Bring vand og salt i kog i en gryde. Kom tomaterne i det kogende vand i 15 sek. Tag tomaterne op i en sigte og brus dem over med koldt vand. Flå skindet fra bunden af tomaterne og buk resten af skindet op om stilken.

Server tomaterne med et drys groft salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 180 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 11 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag