Cherrytomater med krave

Bedømmelse

(2 vurderinger)

30 min

En flot lille sag, som kan bruges både som snack eller appetizer - eller som en del af tapasanretningen.

Ingredienser

3 stk. pr. person

Antal portioner
  • 12 cherrytomater med stilk
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk groft salt, evt. havsalt

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl tomaterne, men pas på at stilken ikke falder af. Rids en kant, med en lille spids kniv, 1 cm fra toppen. Bring vand og salt i kog i en gryde. Kom tomaterne i det kogende vand i 15 sek. Tag tomaterne op i en sigte og brus dem over med koldt vand. Flå skindet fra bunden af tomaterne og buk resten af skindet op om stilken.

Server tomaterne med et drys groft salt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 180 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 11 %

Print

Kilde: