Cherrytomater med krave
30 min

Cherrytomater med krave

En flot lille sag, som kan bruges både som snack eller appetizer - eller som en del af tapasanretningen.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cherrytomater med krave

En flot lille sag, som kan bruges både som snack eller appetizer - eller som en del af tapasanretningen.

3 stk. pr. person

Antal portioner
  • 12 cherrytomater med stilk
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk groft salt, evt. havsalt

Fremgangsmåde:

Skyl tomaterne, men pas på at stilken ikke falder af. Rids en kant, med en lille spids kniv, 1 cm fra toppen. Bring vand og salt i kog i en gryde. Kom tomaterne i det kogende vand i 15 sek. Tag tomaterne op i en sigte og brus dem over med koldt vand. Flå skindet fra bunden af tomaterne og buk resten af skindet op om stilken.

Server tomaterne med et drys groft salt.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 180 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 11 %
Print