Chilipasta
•
Arbejdstid: 10 min
•
Prøv denne opskrift på chilipasta - en uundværlig smagsgiver til retter, der har godt af lidt spark. Brug den i dine røræg, wraps og wokretter. Chilipasta findes i mange udgaver, men i denne har vi lagt vægt på, at du får en stærk chilipasta, der også har en bund af umami. Chilipasta bliver måske fast inventar i dit køleskab, så lav dobbeltportion, når du er i gang.
Ingredienser
Chilipasta
|
1 spsk
Olie
|
|
|---|---|
|
2
Finthakkede løg (ca. ca. 100 g)
|
|
|
4
Finthakkede fed hvidløg
|
|
|
2 spsk
Sambal oelek
|
|
|
1½ spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
|
1½ spsk
Sukker
|
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
|
1 spsk
Fiskesauce
|
Sådan gør du
Chilipasta
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan blende din chilipasta, hvis du ønsker en finere konsistens.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
485 kJ / 116 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 2,3 g |
| Fedt: | 5,2 g |
| Kulhydrat: | 14,9 g |