Chilipasta
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Prøv denne opskrift på chilipasta - en uundværlig smagsgiver til retter, der har godt af lidt spark. Brug den i dine røræg, wraps og wokretter. Chilipasta findes i mange udgaver, men i denne har vi lagt vægt på, at du får en stærk chilipasta, der også har en bund af umami. Chilipasta bliver måske fast inventar i dit køleskab, så lav dobbeltportion, når du er i gang.
Ingredienser
Chilipasta
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. ca. 100 g)
|
|
4
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Sambal oelek
|
|
1½ spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1½ spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Fiskesauce
|
Sådan gør du
Chilipasta
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan blende din chilipasta, hvis du ønsker en finere konsistens.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1356 kJ / 324 kcal
Næringsindhold pr. 100g
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 8,2 % | 2,3 g |
Fedt: | 39,3 % | 5 g |
Kulhydrat: | 52,5 % | 14,6 g |
