Chilirejer med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

30 min

Chilirejer smager fantastisk. Top en salat eller pastaret med rejerne eller spis dem som de er.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 400 g pillede rå tigerrejer eller store rejer
  • 1 finthakket mild rød chilipeber
  • 3 små knuste fed hvidløg
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili, hvidløg, ingefær og spidskommen i ca. 1 min. Tilsæt rejer og svits dem med i ca. 2 min. Tilsæt korianderblade, citronsaft og salt - vend godt rundt og smag til. Server straks.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag