Chilirejer med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

30 min

Chilirejer smager fantastisk. Top en salat eller pastaret med rejerne eller spis dem som de er.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 400 g pillede rå tigerrejer eller store rejer
  • 1 finthakket mild rød chilipeber
  • 3 små knuste fed hvidløg
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili, hvidløg, ingefær og spidskommen i ca. 1 min. Tilsæt rejer og svits dem med i ca. 2 min. Tilsæt korianderblade, citronsaft og salt - vend godt rundt og smag til. Server straks.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: