Chilirejer med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

30 min

Chilirejer smager fantastisk. Top en salat eller pastaret med rejerne eller spis dem som de er.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 400 g pillede rå tigerrejer eller store rejer
  • 1 finthakket mild rød chilipeber
  • 3 små knuste fed hvidløg
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili, hvidløg, ingefær og spidskommen i ca. 1 min. Tilsæt rejer og svits dem med i ca. 2 min. Tilsæt korianderblade, citronsaft og salt - vend godt rundt og smag til. Server straks.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: