Chilirejer med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

Chilirejer smager fantastisk. Top en salat eller pastaret med rejerne eller spis dem som de er.

Ingredienser

Antal portioner
  • 50 g smør
  • 400 g pillede rå tigerrejer eller store rejer
  • 1 finthakket mild rød chilipeber
  • 3 små knuste fed hvidløg
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili, hvidløg, ingefær og spidskommen i ca. 1 min. Tilsæt rejer og svits dem med i ca. 2 min. Tilsæt korianderblade, citronsaft og salt - vend godt rundt og smag til. Server straks.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: