Chokolade-panna cotta

Chokolade-panna cotta

60+ min
Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....

Sådan gør du

  • Bring fløde, sukker, vaniljekorn og chokolade i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme i ca. 10 min. - eller til chokoladen er smeltet.
  • Lad blandingen køle let af - ca. 15 min. Læg imens husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.
  • Tag det op, knug det fri af væde og rør det ud i chokoladeblandingen. Si evt. blandingen og hæld den i 4 glas. Stil glassene i køleskab i mindst 4 timer.
  • Server panna cottaerne pyntet med knust kiks og frysetørret hindbær.
Energiindhold for hele retten:

10112 kJ / 2417 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1580 kJ / 378 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 3 % 2,8 g
Kulhydrat: 22,2 % 20,6 g
Fedt: 74,8 % 32 g
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser

Chokolade-panna cotta
½ liter Piskefløde
1 dl Sukker
1 Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
50 g Mørk chokolade
3 blade Husblas
Pynt
Knust kiks, fx saltkiks
Frysetørrede hindbær