Chokolade-panna cotta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chokolade-panna cotta

Pynt

  • knust kiks, fx saltkiks
  • frysetørret hindbær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bring fløde, sukker, vaniljekorn og chokolade i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme i ca. 10 min. - eller til chokoladen er smeltet.
  2. Lad blandingen køle let af - ca. 15 min. Læg imens husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.
  3. Tag det op, knug det fri af væde og rør det ud i chokoladeblandingen. Si evt. blandingen og hæld den i 4 glas. Stil glassene i køleskab i mindst 4 timer.
  4. Server panna cottaerne pyntet med knust kiks og frysetørret hindbær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,3 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 74 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag