Raw bar
45 min
•
&format=webp)
Hjemmelavet raw bar med fyldig smag af chokolade, kokos og peanuts.
Ingredienser
Raw bar
120 g
Havregryn (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
80 g
Kokosmel (ca. 2 dl)
|
|
6 spsk
Kakaopulver
|
|
4 spsk
Brun farin
|
|
2 dl
Kokosmælk
|
|
50 g
Hele peanuts
|
|
50 g
Mørk chokolade - smeltet
|
Sådan gør du
Raw bar
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Pak raw barrerne ind i bagepapir, hvis du skal have dem med på farten.
Hvis raw barrerne skal være autentiske "raw", skal du smelte chokoladen ved højst 42°.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1585 kJ / 379 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 5,3 g |
Protein: | 7,8 g |
Fedt: | 25,7 g |
Kulhydrat: | 29,5 g |
