Raw bar

45 min
Raw bar

Hjemmelavet raw bar med fyldig smag af chokolade, kokos og peanuts.

Ingredienser

Raw bar

120 g Havregryn (ca. 4 dl)
80 g Kokosmel (ca. 2 dl)
6 spsk Kakaopulver
4 spsk Brun farin
2 dl Kokosmælk
50 g Hele peanuts
50 g Mørk chokolade - smeltet

Sådan gør du

Raw bar

  • Bland havregryn, kokosmel og resten af de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Tilsæt kokosmælk og rør blandingen godt sammen.
  • Beklæd en rugbrødsform (ca. 10 x 30 cm) med bagepapir og fordel blandingen i bunden af formen.
  • Drys peanuts over og pres dem ned i overfladen af blandingen og fordel den smeltede chokolade i tynde striber henover.
  • Stil blandingen i fryseren i ca. ½ time.
  • Tag den ud af formen, fjern bagepapiret og skær den i ca. 8 stykker. Opbevar raw barrerne tildækkede i køleskabet.

Pak raw barrerne ind i bagepapir, hvis du skal have dem med på farten.

Hvis raw barrerne skal være autentiske "raw", skal du smelte chokoladen ved højst 42°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9158 kJ / 2189 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1584 kJ / 379 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 5,3 g
Protein: 8,3 % 7,8 g
Kulhydrat: 31,6 % 29,5 g
Fedt: 60,1 % 25,7 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/chokoladebar-med-kokos-og-peanuts/