Chokoladefelter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

45 min

Chokoladefelterne tykke, bløde småkager. Perfekt til en kop the eller kaffe.

Ingredienser

30 stykker pr. portion

Antal portioner
  • 1½ dl hasselnøddekerner eller mandler
  • 100 g blødt smør
  • 1½ dl sukker
  • 1 æg
  • 90 g hvedemel (ca. 1½ dl)
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ dl kakao

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak nødderne. Rør smør og sukker luftigt. Tilsæt æg. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kakao og rør blandingen i æggesnapsen. Bred kagemassen ud til en kage - ca. 25 x 30 cm - på en plade med bagepapir. Strø nødderne over. Bag kagen midt i ovnen. Skær kagen i felter eller trekanter, når den lige er kommet ud af ovnen.

Kagen er blød, når den kommer ud af ovnen - og det bliver den ved med at være.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 55 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: