Chokoladeis med jordbær og basilikumsabayonne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Cremet, knasende og blød sommerdessert, der kun kan gøre de lange danske sommeraftner endnu bedre.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter chokoladeis

Basilikumsabayonne

  • 1 dl finthakkede friske basilikumblade
  • ½ dl hvidvin
  • 3 spsk sukker
  • 2 æggeblommer
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 325 g rensede jordbær

Pynt

  • ristede grofthakkede mandel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil chokoladeisen i køleskabet i ca. ½ time.

Basilikumsabayonne

Blend basilikum og hvidvin ved hurtigste hastighed i ca. 2 min. eller til blandingen er jævn. Pisk sukker, æggeblommer og vanilje lyst og luftigt i en tykbundet gryde, ved svag varme, i ca. 5 min. Tilsæt basilikumsblandingen lidt ad gangen og stadig under piskning.

Flæk jordbærrene, anret dem i høje glas og kom sabayonnecremen på bærrene. Pisk chokoladeisen blød og kom den i en sprøjtepose med stjernetylle. Kom isen på topppen, pynt med ristede mandler og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 50 %
  • Alkohol: 2 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag