Bananasplit

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

15 min

Banan, chokolade og fløde er simpelthen en himmelsk sammensætning!

Ingredienser

Antal portioner

  • ¼ liter vaniljeflødeis
  • ¼ liter chokoladeis
  • 8 spsk hindbærsyltetøj

Pynt

  • hakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum. Skræl bananerne og flæk dem.

Læg bananerne på tallerkener som "både". Kugl isen op. Fyld "bådene" med iskugler, flødeskum og hindbærsyltetøj. Pynt med den hakkede chokolade.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Sauternes, Frankrig

Hvid dessertvin fra Bordeaux fx. sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til banan