Bananasplit

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

15 min

Banan, chokolade og fløde er simpelthen en himmelsk sammensætning!

Ingredienser

Antal portioner

  • ¼ liter vaniljeflødeis
  • ¼ liter chokoladeis
  • 8 spsk hindbærsyltetøj

Pynt

  • hakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum. Skræl bananerne og flæk dem.

Læg bananerne på tallerkener som "både". Kugl isen op. Fyld "bådene" med iskugler, flødeskum og hindbærsyltetøj. Pynt med den hakkede chokolade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Sauternes, Frankrig

Hvid dessertvin fra Bordeaux fx. sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til banan