Bananasplit

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

15 min

Banan, chokolade og fløde er simpelthen en himmelsk sammensætning!

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 dl Arla® Øko flødeis, Vanilje
  • 400 ml Arla® Øko flødeis, Chokolade (ca. 225 g)
  • 8 spsk hindbærsyltetøj

Pynt

  • hakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum. Skræl bananerne og flæk dem.

Læg bananerne på tallerkener som "både". Kugl isen op. Fyld "bådene" med iskugler, flødeskum og hindbærsyltetøj. Pynt med den hakkede chokolade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Sauternes, Frankrig

Hvid dessertvin fra Bordeaux fx. sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til banan