Bananasplit
15 min

Bananasplit

Banan, chokolade og fløde er simpelthen en himmelsk sammensætning!
Bedømmelse (29 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bananasplit

Banan, chokolade og fløde er simpelthen en himmelsk sammensætning!

Antal portioner
  • 4 dl Arla® Øko flødeis, Vanilje
  • 400 ml Arla® Øko flødeis, Chokolade (ca. 225 g)
  • 8 spsk hindbærsyltetøj

Pynt

  • hakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Fremgangsmåde:

Pisk fløden til et let skum. Skræl bananerne og flæk dem.

Læg bananerne på tallerkener som "både". Kugl isen op. Fyld "bådene" med iskugler, flødeskum og hindbærsyltetøj. Pynt med den hakkede chokolade.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 54 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Protein: 5 %
  • Fiber: 10,4 g
Print

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Sauternes, Frankrig

Hvid dessertvin fra Bordeaux fx. sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til banan