Chokoladekage uden mel
45 min
•

Denne chokoladekage uden mel er af den tunge slags, hvor det midterste af kagen næsten er rå. Fantastisk kage for alle der elsker fyldige chokoladekager og kagedej.
Ingredienser
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
2
Æg
|
|
50 g
Mandelmel (ca. 1 dl)
|
|
4 spsk
Kakaopulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Stødt ingefær
|
10 g
Blødt smør
|
---|
50 g
Smeltet hvid chokolade
|
|
---|---|
25 g
Grofthakkede usaltede pistacienødder
|
Pynt
Citronmelisseblade
|
---|
Tilbehør
¼ liter
Piskefløde - pisket til flødeskum
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Drys sukker på dit kagefad, så slipper kagen lettere ved servering.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1746 kJ / 417 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,7 g |
Protein: | 5,3 g |
Fedt: | 30,6 g |
Kulhydrat: | 30,8 g |
