Raw bar

Raw bar

45 min
Hjemmelavet raw bar med fyldig smag af chokolade, kokos og peanuts.

Sådan gør du

Raw bar
  • Bland havregryn, kokosmel og resten af de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Tilsæt kokosmælk og rør blandingen godt sammen.
  • Beklæd en rugbrødsform (ca. 10 x 30 cm) med bagepapir og fordel blandingen i bunden af formen.
  • Drys peanuts over og pres dem ned i overfladen af blandingen og fordel den smeltede chokolade i tynde striber henover.
  • Stil blandingen i fryseren i ca. ½ time.
  • Tag den ud af formen, fjern bagepapiret og skær den i ca. 8 stykker. Opbevar raw barrerne tildækkede i køleskabet.

Pak raw barrerne ind i bagepapir, hvis du skal have dem med på farten.

Hvis raw barrerne skal være autentiske "raw", skal du smelte chokoladen ved højst 42°.

Energiindhold for hele retten:

9156 kJ / 2188 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1584 kJ / 379 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 5,3 g
Protein: 8,3 % 7,8 g
Kulhydrat: 31,7 % 29,5 g
Fedt: 60 % 25,7 g

Ingredienser

Raw bar
120 g Havregryn (ca. 4 dl)
80 g Kokosmel (ca. 2 dl)
6 spsk Kakaopulver
4 spsk Brun farin
2 dl Kokosmælk
50 g Hele peanuts
50 g Mørk chokolade - smeltet