Raw bar

Raw bar

45 min
Hjemmelavet raw bar med fyldig smag af chokolade, kokos og peanuts.

Sådan gør du

Raw bar
  • Bland havregryn, kokosmel og resten af de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Tilsæt kokosmælk og rør blandingen godt sammen.
  • Beklæd en rugbrødsform (ca. 10 x 30 cm) med bagepapir og fordel blandingen i bunden af formen.
  • Drys peanuts over og pres dem ned i overfladen af blandingen og fordel den smeltede chokolade i tynde striber henover.
  • Stil blandingen i fryseren i ca. ½ time.
  • Tag den ud af formen, fjern bagepapiret og skær den i ca. 8 stykker. Opbevar raw barrerne tildækkede i køleskabet.
Velbekomme!
Tip

Pak raw barrerne ind i bagepapir, hvis du skal have dem med på farten.

Tip

Hvis raw barrerne skal være autentiske "raw", skal du smelte chokoladen ved højst 42°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9641 kJ / 2304 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1668 kJ / 399 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 5,8 g
Protein: 8 % 7,9 g
Kulhydrat: 30,3 % 29,8 g
Fedt: 61,7 % 27,8 g

Ingredienser

Raw bar
Havregryn (ca. 4 dl)
120 g
Kokosmel (ca. 2 dl)
80 g
Kakaopulver
6 spsk
Brun farin
4 spsk
Kokosmælk
2 dl
Hele peanuts
50 g
Mørk chokolade (ca. 70% kakao) - smeltet
50 g