Bag gerne chokoladekagen dagen før - chokoladekagen bliver kun bedre af at sætte sig i køleskabet natten over.
8156 kJ / 1949 kcal
773 kJ / 185 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 14,6 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 22,2 g |
Fedt: | 36,7 % | 7,7 g |
Havregryn
|
1 dl |
---|---|
Sorte bønner - drænet og skyllet (ca. 240 g)
|
1 dåse |
Æg
|
2 |
Akaciehonning (ca. 150 g)
|
1 dl |
Kakaopulver
|
3 spsk |
Kokosolie
|
3 spsk |
Vaniljepulver
|
1 tsk |
Bagepulver
|
½ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Grofthakket mørk chokolade
|
50 g |
---|
2½ dl | |
Friske hindbær, brombær og/eller blåbær
|
150 g |
Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
Spiselige blomster, fx hornvioler
|