Chokoladekager med havregryn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(45 vurderinger)

45 min

Chocolate chip cookies som de kaldes i USA. Med masser af chokolade - mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 40 stk.

Opskriften gælder for 1 portion

  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 200 g blødt smør
  • 175 g rørsukker (ca. 2 dl)
  • 1 dl lys sirup
  • 3 spsk kakaopulver
  • 2 æg
  • 175 g finvalsede havregryn (ca. 4¼ dl)
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak chokoladen groft.

Pisk smør, sukker, sirup og kakao luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen pisk godt mellem hvert. Bland havregryn, mel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen og vend det i dejen sammen med chokolade. Fordel dejen med 2 spsk på 3 plader med bagepapir og bag chokoladekagerne midt i ovnen - kagerne flyder ud. Lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Frysetips

Lun dem evt. på en brødrister. Den rå dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 20990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag