Cookies med chokolade og havregryn

Cookies med chokolade og havregryn

45 min
Fryseegnet

Chocolate chip cookies som disse lækkerbiskner kaldes i USA, er en super lækker lille kage med masser af chokolade - mums. Det er en af de kager, der bare gør det rigtig godt sammen med en god kop kaffe eller et stort glas mælk. Prøv at variere disse cookies med chokolade og havregryn, ved at tilsætte fx hasselnødder eller mandler. Cookies med - chokolade, havregryn og nødder/mandler bliver endnu et hit for cookie lovers.

Mere inspiration

Har du et par cookies tilovers, så er de skønne i denne dessert.

Velbekomme!
Frysetips

Lun gerne de optøede, bagte cookies på en brødrister. Den rå dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer inden du bager.

Variation

Tilsæt 100 g ristede og grofthakkede hasselnødder eller mandler til den rå dej.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

20084 kJ / 4800 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1771 kJ / 423 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 5,8 % 6,1 g
Kulhydrat: 50,8 % 52,9 g
Fedt: 43,4 % 20,8 g

Ingredienser