Chokolademousse for børn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(48 vurderinger)

30 min

Blød, lækker og smagfuld favorit - velegnet til enhver hyggestund med familien.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

Sådan gør du

Sådan gør du

Bræk chokoladen i mindre stykker, kom halvdelen i en skål og smelt det i en skål over vandbad. Tag gryden af varmen og tilsæt resten af chokoladen - rør til det er smeltet. Rør herefter æggeblommer, sukker og appelsinskal i chokoladen. Kom æggehviderne i en skål og pisk dem helt stive. Kom fløden i en anden skål og pisk den til flødeskum. Vend forsigtigt hvider og flødeskum i chokoladeblandingen. Fordel chokolademoussen i 4 glas og stil dem tildækkede i mindst 1 time.

Ved serveringen

Pynt med flødeskum og chokolade og server straks.

Tip

I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Du får da en lidt sødere dessert - så hold lidt igen med sukkeret. Og smag evt. til med mere appelsinskal. Eller prøv med citron- eller limeskal, knust lakrids eller vaniljekorn.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: