Chokolademousse med kakaomælk
4 timer 30 min
•
&format=webp)
Blød og cremet chokolademousse, der smager som varm kakao med flødeskum - bare kold! Kan laves i god tid og stilles på køl - så er den hurtig at servere.
Ingredienser
Chokolademousse med kakaomælk
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
½ liter
Kakaomælk
|
|
3 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Kakaopulver
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
Pynt
Piskefløde pisket til skum
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær
|
Sådan gør du
Chokolademousse med kakaomælk
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Chokolademoussen kan tilberedes og stå i køleskabet til næste dag.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
594 kJ / 142 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,2 g |
Protein: | 4,1 g |
Fedt: | 8,3 g |
Kulhydrat: | 12,8 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
