Chokoladesauce med havsalt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Chokoladesauce med en snert af havsalt. Dyp frisk frugt i den varme chokoladesauce eller hæld den over en cremet vaniljeis. Et hit blandt ungerne!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 500 g friske frugter, fx jordbær, kiwi og ananaskirsebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Del chokoladen i mindre stykker. Bring piskefløden i kog ved jævn varme i en lille tykbundet gryde. Skru ned til svag varme og tilsæt chokolade og smør. Rør indtil det er smeltet og tilsæt salt. Smag til.

Server med frisk frugt.

Tip

Hvis chokoladesaucen skal serveres for voksne, kan chokoladen erstattes med 70%

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 66 %

Print

Kilde: