Chokoladeis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(60 vurderinger)

60+ min

Dejlig cremet mørk chokoladeis med kun 3 ingredienser!

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Pynt

  • chokoladespåner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde - rør af og til. Tilsæt chokolade og smelt den ved svag varme, stadig under omrøring. Hæld chokoladefløden over i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Pisk chokoladefløden til flødeskum. Vend flødeskummet i den kolde vaniljesauce og kom blandingen i en metalform (ca. 3 liter). Dæk formen til og stil den i fryseren i mindst 8 timer - rør i isen 2-3 gange under indfrysningen.

Ved serveringen

Tag chokoladeisen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen. Pynt med chokoladespåner.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 71 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: