Chokoladeis - Opskrifter - Arla

Chokoladeis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(66 vurderinger)

60+ min

Dejlig cremet mørk chokoladeis med kun 3 ingredienser!

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Pynt

  • chokoladespåner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde - rør af og til. Tilsæt chokolade og smelt den ved svag varme, stadig under omrøring. Hæld chokoladefløden over i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Pisk chokoladefløden til flødeskum. Vend flødeskummet i den kolde vaniljesauce og kom blandingen i en metalform (ca. 3 liter). Dæk formen til og stil den i fryseren i mindst 8 timer - rør i isen 2-3 gange under indfrysningen.

Ved serveringen

Tag chokoladeisen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen. Pynt med chokoladespåner.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 71 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: