Svenske chokoladebrød
1 time 5 min
&format=webp)
En lækker småkage, som er lidt anderledes. Svenske chokoladebrød er nemlig sprøde udvendigt og bløde indeni. Ud over at være lækre, så er svenske chokoladebrød også meget nemme at lave, så du kan hurtigt få produceret til kagedåsen. Glæd dig til at smage de skønne svenske chokoladebrød.

Ingredienser
1 portion
300 g Hvedemel (ca. 5 dl) | |
---|---|
1 tsk Bagepulver | |
200 g Sukker (ca. 2½ dl) | |
1 tsk Vaniljesukker | |
2 spsk Kakaopulver | |
200 g Koldt smør | |
1 Æg |
Topping
1 Æggehvide | |
---|---|
2 spsk Perlesukker | |
½ dl Smuttede mandler, finthakkede |
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.
Bedømmelse
Opbevar de svenske chokoladebrød i en beholder med tætsluttende låg.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15586 kJ / 3725 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1812 kJ / 433 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 5 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 49 % | 52,2 g |
Fedt: | 46 % | 22,5 g |