Ca. 25 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan udskifte den kolde kaffe med mælk eller kakao og dermed få en mere børnevenlig chokoladekage.
24327 kJ / 5814 kcal
1229 kJ / 294 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 3,3 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 35,9 g |
Fedt: | 46,9 % | 15,6 g |
Det smager skønt med flødeis til chokoladekagen.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Smør
|
10 g |
---|---|
Kokosmel
|
½ dl |
Æg
|
2 |
---|---|
Sukker (ca. 2½ dl)
|
250 g |
Smør - smeltet og afkølet
|
100 g |
Hvedemel (ca. 1½ dl)
|
85 g |
Kakaopulver
|
5 spsk |
Vaniljesukker
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Espressokaffe - afkølet
|
3 spsk |
Grofthakket mørk chokolade
|
125 g |
---|---|
Piskefløde
|
2½ dl |
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
100 g |
Lys sirup
|
1¼ dl |
Nutella
|
150 g |
Smør
|
50 g |
Jordbær eller andre bær i sæson
|
½ kg |
---|