Ca. 25 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan udskifte den kolde kaffe med mælk eller kakao og dermed få en mere børnevenlig chokoladekage.
24481 kJ / 5851 kcal
1221 kJ / 292 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 3,3 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 36,5 g |
Fedt: | 45,9 % | 15,1 g |
Det smager skønt med flødeis til chokoladekagen.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
10 g
Smør
|
|
---|---|
½ dl
Kokosmel
|
2
Æg
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
100 g
Smør - smeltet og afkølet
|
|
85 g
Hvedemel (ca. 1½ dl)
|
|
5 spsk
Kakaopulver
|
|
1 spsk
Vaniljesukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Espressokaffe - afkølet
|
125 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
---|---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
1¼ dl
Lys sirup
|
|
150 g
Nutella
|
|
50 g
Smør
|
½ kg
Jordbær eller andre bær i sæson
|
---|