Denne opskrift på svensk chokoladekage med kaffe og ganache er nem at gå til, den smager fantastisk og kan spises hele året med det udvalg af bær, der er sæson for. I Sverige elsker de "kladdkaka" - som de kalder kager af denne type som denne chokoladekage er. Ganache er et fransk ord for en lind chokoladecreme. Her er ganachen tilsmagt med nøddecreme - som er lagt på toppen af den svenske chokoladekage med kaffesmag. Server chokoladekagen med ganache med flødeskum og/eller flødeis.
Det smager skønt med flødeis til chokoladekagen.
Du kan udskifte den kolde kaffe med mælk eller kakao og dermed få en mere børnevenlig chokoladekage.
24211 kJ / 5787 kcal
1225 kJ / 293 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 3,5 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 35,4 g |
Fedt: | 47,4 % | 15,7 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.