Chokoladetærte med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

En nem desserttærte der er hurtig at lave og indeholder få ingredienser - og som ovenikøbet smager super godt!

Ingredienser

Antal portioner

Bund

  • 200 g knuste digestive kiks
  • 100 g smør - smeltet

Fyld

Pynt

  • 100 g skyllede hindbær
  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Bund

Rør den smeltede smør og kiksene godt sammen. Kom blandningen i en tærteform med løs bund (ca. 10 x 35 cm) og tryk den godt ud i formen og op ad kanterne. Sæt bunden tildækket på køl i mindst 1 time.

Fyld

Smelt chokoladen over vandbad og rør den sammen med yoghurten. Fyld tærtebunden med blandingen - brug gerne en sprøjtepose. Pynt med hindbær og sigtet flormelis.

Tip

Du kan skifte mælkechokoladen ud med en mørk eller hvid chokolade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: