Chokoladetærte med hindbær

Bedømmelse

(10 vurderinger)

En nem desserttærte der er hurtig at lave og indeholder få ingredienser - og som ovenikøbet smager super godt!

Ingredienser

Antal portioner

Bund

  • 200 g knuste digestive kiks
  • 100 g smør - smeltet

Fyld

Pynt

  • 100 g skyllede hindbær
  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Bund

Rør den smeltede smør og kiksene godt sammen. Kom blandningen i en tærteform med løs bund (ca. 10 x 35 cm) og tryk den godt ud i formen og op ad kanterne. Sæt bunden tildækket på køl i mindst 1 time.

Fyld

Smelt chokoladen over vandbad og rør den sammen med yoghurten. Fyld tærtebunden med blandingen - brug gerne en sprøjtepose. Pynt med hindbær og sigtet flormelis.

Tip

Du kan skifte mælkechokoladen ud med en mørk eller hvid chokolade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 59 %

Print

Kilde: