Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan serverer Gateau Marcel tærten til hele årets fester og festlige anledninger - varier frugtsalaten alt efter hvilken frugt der har sæson.
Tærten kan fryses. Tø den op på køkkenbordet i ca. 1 time, så er tærten helt tøet op. Du kan også servere tærten let frossen efter 15-20 minutter.
19384 kJ / 4633 kcal
1185 kJ / 283 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,7 % | 4 g |
Kulhydrat: | 29,5 % | 20,6 g |
Fedt: | 64,8 % | 20,7 g |
Gateau Marcel tærten er en variation af denne klassiske kage
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
50 g
Finthakkede mandler
|
|
---|---|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
100 g
Smør
|
|
1
Æggeblomme
|
100 g
Grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
|
|
---|---|
100 g
Smør
|
|
4
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
5
Æggehvider (ca. 1½ dl)
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
100 g
Friske blåbær
|
|
---|---|
100 g
Brombær
|
|
100 g appelsinfileter - af 2
Appelsiner
|
|
2 spsk
Hakkede friske citronmelisseblade
|
¼ liter
Piskefløde - pisket til let skum
|
|
---|---|
2 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
Citronmelisse
|
---|