Denne Gateau Marcel tærte er stærkt inspireret af den klassiske kage Gateau Marcel - og måske finder mange denne tærte endnu bedre, da tærtebunden giver en dejlig sprødhed til den ret bløde kage. Den klassiske Gateau Marcel kage er en helt speciel chokoladekage, hvor den dejen deles i 2 portioner, og så bages den ene del og den anden spises ubagt. Det giver en skøn oplevelse og smag når der på denne måde leges med konsistenser. Gateau Marcel tærten serveres med en frisk frugtsalat til - og det er virkelig en tærte, der bare skal prøves...
Gateau Marcel tærten er en variation af denne klassiske kage
Tærten kan fryses. Tø den op på køkkenbordet i ca. 1 time, så er tærten helt tøet op. Du kan også servere tærten let frossen efter 15-20 minutter.
Du kan serverer Gateau Marcel tærten til hele årets fester og festlige anledninger - varier frugtsalaten alt efter hvilken frugt der har sæson.
23550 kJ / 5629 kcal
1088 kJ / 260 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5,5 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 27,1 % | 17,3 g |
Fedt: | 67,4 % | 19,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.