Chokoladetrøffel med ristede frø

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Der er masser af lækkert konfekt i butikkerne, men når du laver konfekten selv, er det ren kreativ hygge for hele familien.

Ingredienser

32 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 1 dl græskarkerner
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fløde og smør i en tykbundet gryde og bring det i kog. Tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør indtil chokoladen er smeltet og tilsæt kvarken. Hæld chokoladeblandingen i en lille form beklædt med film (ca. 10 x 17 cm).

Rist græskarkernerne i en tør pande ved kraftig varme i ca. 3 min. Tilsæt saltet og drys kernerne over chokoladeblandingen. Stil konfekten tildækket i køleskabet i mindst 4 timer.

Ved serveringen

Tag Chokoladetrøflen ud af formen og skær den i ca. 32 mindre stykker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11920 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: