Chokoladetrøffel med ristede frø

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Der er masser af lækkert konfekt i butikkerne, men når du laver konfekten selv, er det ren kreativ hygge for hele familien.

Ingredienser

32 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 1 dl græskarkerner
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fløde og smør i en tykbundet gryde og bring det i kog. Tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør indtil chokoladen er smeltet og tilsæt kvarken. Hæld chokoladeblandingen i en lille form beklædt med film (ca. 10 x 17 cm).

Rist græskarkernerne i en tør pande ved kraftig varme i ca. 3 min. Tilsæt saltet og drys kernerne over chokoladeblandingen. Stil konfekten tildækket i køleskabet i mindst 4 timer.

Ved serveringen

Tag Chokoladetrøflen ud af formen og skær den i ca. 32 mindre stykker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11920 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: