Chokolatte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Kombinationen af kaffe og chokolade - kan det blive bedre?

Ingredienser

Antal portioner
  • ¾ dl nybrygget espressokaffe eller stærk kaffe
  • 25 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 2 dl mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i bunden af et glas. Varm mælken forsigtigt op i en kasserolle til ca. 65° og pisk den varme mælk til et blødt skum. Hæld kaffen over chokoladen og rør indtil det næsten er smeltet. Hæld herefter den varme mælk i og læg mælkeskummet på med en ske.

Tip

Drys lidt hakket chokolade eller sigtet kakao og rørsukker over.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 980 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 40 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: