Chokolatte

Chokolatte

15 min
Kombinationen af kaffe og chokolade - kan det blive bedre?

Sådan gør du

  • Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i bunden af et glas. Varm mælken forsigtigt op i en kasserolle til ca. 65° og pisk den varme mælk til et blødt skum. Hæld kaffen over chokoladen og rør indtil det næsten er smeltet. Hæld herefter den varme mælk i og læg mælkeskummet på med en ske.
Tip
  • Drys lidt hakket chokolade eller sigtet kakao og rørsukker over.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

896 kJ / 214 kcal

Næringsindhold pr. 100g

299 kJ / 71 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 16,1 % 2,8 g
Kulhydrat: 49,9 % 8,8 g
Fedt: 34 % 2,7 g

Ingredienser

Nybrygget espressokaffe eller stærk kaffe
¾ dl
Mørk chokolade (ca. 70% kakao)
25 g
Mælk
2 dl