Chokolatte - Opskrifter - Arla

Chokolatte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Kombinationen af kaffe og chokolade - kan det blive bedre?

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ dl nybrygget espressokaffe eller stærk kaffe
  • 25 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 2 dl mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i bunden af et glas. Varm mælken forsigtigt op i en kasserolle til ca. 65° og pisk den varme mælk til et blødt skum. Hæld kaffen over chokoladen og rør indtil det næsten er smeltet. Hæld herefter den varme mælk i og læg mælkeskummet på med en ske.

Tip

Drys lidt hakket chokolade eller sigtet kakao og rørsukker over.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 980 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: