Citron- og lakridskarameller
3 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Skønne hjemmelavede lakridskarameller med både saft og skal fra citron - en virkelig god smagskombination!
Ingredienser
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
350 g
Rørsukker (ca. 4 dl)
|
|
1 dl
Lys sirup (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Knust rålakrids
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan få karamellen til at sætte sig hurtigere, hvis du sætter den på køl eller i fryseren.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1479 kJ / 354 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,1 g |
Protein: | 0,9 g |
Fedt: | 9,7 g |
Kulhydrat: | 65 g |
