Citron- og lakridskarameller
3 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Skønne hjemmelavede lakridskarameller med både saft og skal fra citron - en virkelig god smagskombination!
Ingredienser
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
350 g
Rørsukker (ca. 4 dl)
|
|
1 dl
Lys sirup (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Knust rålakrids
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan få karamellen til at sætte sig hurtigere, hvis du sætter den på køl eller i fryseren.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10993 kJ / 2627 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1478 kJ / 353 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 1 % | 0,9 g |
Fedt: | 24,3 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 74,7 % | 64,9 g |
