Citronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalat
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Citronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalat

En supernem og dejlig kartoffelsalat. Serveret til skinkeschnitzler med citron og fyld af smeltet ost.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Citronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalat

Nøglehulsmærket opskrift

En supernem og dejlig kartoffelsalat. Serveret til skinkeschnitzler med citron og fyld af smeltet ost.

Antal portioner

Kartoffelsalat

  • 1 kg skrubbede kartofler i halve
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 1½ tsk groft salt
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 2 røde peberfrugter i tern og korte strimler
  • koldt vand
  • 100 g rensede blandede babysalatblade

Pynt

  • fintrevet citronskal (usprøjtet)

Fremgangsmåde:

Kartoffelsalat

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og kom dem i en skål. Lad kartoflerne køle lidt af og bland dem godt med skyr, chilisauce og salt. Vend derefter tomater og peberfrugter i. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tilsæt evt. lidt vand, hvis kartoffelsalaten er for fast. Smag til.

Vend skinkeschnitzlerne med citronsaft og bank dem lidt fladere. Fordel osten på den ene halvdel af hver schnitzel, fold ind over og luk schnitzlerne med kødnåle. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side. Drys med salt og peber og fjern nålene.

Læg en bund af de små salatblade på et fad. Anret herpå den lune eller kolde kartoffelsalat og server sammen med de nystegte schnitzler - pyntet med citronskal.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,7 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 17 %
Print