Cookies med hvid chokolade, lakrids og tranebær
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                            Fryseegnet
                        
                
                
                    •
                    
            
        
    Cookies er nemme at bage og smager vidunderligt lige fra ovnen - specielt disse med kombinationen af lakrids, tranebær og hvid chokolade!
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Sukker (ca. 1¼ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    75 g
                                                Blødt smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    50 g
                                                Brun farin (ca. ¾ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Æg
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    150 g
                                                Hvedemel (ca. 2½ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1½ spsk
                                                Knust rålakrids
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Bagepulver
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Hakket hvid chokolade
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    50 g
                                                Hakkede, tørrede tranebær (ca. 1)
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Cookies
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 16 cookies.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1678 kJ / 401 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 4,4 g | 
| Fedt: | 18,2 g | 
| Kulhydrat: | 54,7 g |