Couscoussalat med hytteost
30 min
•
&format=webp)
Farverig og fuld af smag - en herlig salat, der mætter godt.
Ingredienser
200 g
Fuldkorns couscousgryn (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2½ dl
Kogende vand
|
|
250 g
Hytteost
|
|
2½ spsk
Peberfrugtpesto
|
|
500 g
Cocktailtomater i tern
|
|
2
Grønne peberfrugter i små tern
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4
Hårdkogte æg
|
4 skiver
Grovbrød
|
|
---|---|
1
Flækket fed hvidløg
|
Kørvelgremolata
40 g
Hakkede mandler
|
|
---|---|
1 spsk
Blå birkes
|
|
1 dl
Hakket frisk kørvel
|
Tilbehør
1
Citron (usprøjtet) i både
|
---|
Sådan gør du
Kørvelgremolata
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9238 kJ / 2208 kcal
Næringsindhold pr. 100g
432 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 21,3 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 51,5 % | 13,1 g |
Fedt: | 27,2 % | 3,2 g |
Relateret video
Sådan koger du æg
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
