Couscoussalat med krydret kvarkdressing - Opskrifter - Arla

Couscoussalat med krydret kvarkdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Flot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ skrællet hokkaido græskar i små tern
  • 1 liter kogende vand
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk flydende honning
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Flanksteak

  • 10 g smør
  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Krydret kvarkdressing

  • 150 g couscousgryn (ca. 1¾ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1¾ dl kogende vand
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 1 rød peberfrugt i tern

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hokkaidoternene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad hokkaidoen trække i ca. 2 min. og hæld vandet fra. Vend eddike, honning, salt og peber sammen med hokkaidoen og lad den stå tildækket på køkkenbordet.

Flanksteak

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 12 min. - vend af og til. Tag flanksteaken op og lad den stå tildækket til serveringen.

Krydret kvarkdressing

Vend kvark, sennep, honning, salt og peber sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tilsæt vand og smag til.

Kom imens couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Vend couscousgryn, hokkaido med marinade og de 2 slags peberfrugt sammen. Smag til.

Skær flanksteaken i tynde skiver og server dem sammen med couscoussalat, krydret kvarkdressing og flute.

Sådan steger du den perfekte bøf

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: