Couscoussalat med krydret kvarkdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Flot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ skrællet hokkaido græskar i små tern
  • 1 liter kogende vand
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk flydende honning
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Flanksteak

  • 10 g smør
  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Krydret kvarkdressing

  • 150 g couscousgryn (ca. 1¾ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1¾ dl kogende vand
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 1 rød peberfrugt i tern

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hokkaidoternene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad hokkaidoen trække i ca. 2 min. og hæld vandet fra. Vend eddike, honning, salt og peber sammen med hokkaidoen og lad den stå tildækket på køkkenbordet.

Flanksteak

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 12 min. - vend af og til. Tag flanksteaken op og lad den stå tildækket til serveringen.

Krydret kvarkdressing

Vend kvark, sennep, honning, salt og peber sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tilsæt vand og smag til.

Kom imens couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Vend couscousgryn, hokkaido med marinade og de 2 slags peberfrugt sammen. Smag til.

Skær flanksteaken i tynde skiver og server dem sammen med couscoussalat, krydret kvarkdressing og flute.

Sådan steger du den perfekte bøf

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag