Couscoussalat med krydret kvarkdressing
30 min

Couscoussalat med krydret kvarkdressing

Flot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Couscoussalat med krydret kvarkdressing

Flot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.

Antal portioner
  • ½ skrællet hokkaido græskar i små tern
  • 1 liter kogende vand
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk flydende honning
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Flanksteak

  • 10 g smør
  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Krydret kvarkdressing

  • 150 g couscousgryn (ca. 1¾ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1¾ dl kogende vand
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 1 rød peberfrugt i tern

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Fremgangsmåde:

Kom hokkaidoternene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad hokkaidoen trække i ca. 2 min. og hæld vandet fra. Vend eddike, honning, salt og peber sammen med hokkaidoen og lad den stå tildækket på køkkenbordet.

Flanksteak

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 12 min. - vend af og til. Tag flanksteaken op og lad den stå tildækket til serveringen.

Krydret kvarkdressing

Vend kvark, sennep, honning, salt og peber sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tilsæt vand og smag til.

Kom imens couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Vend couscousgryn, hokkaido med marinade og de 2 slags peberfrugt sammen. Smag til.

Skær flanksteaken i tynde skiver og server dem sammen med couscoussalat, krydret kvarkdressing og flute.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 20 %
Print