Broccolisuppe
30 min
•
&format=webp)
Broccolisuppe er en dejlig fyldig suppe der kan spises hele året rundt - og som kan varieres med de grøntsager du har. Broccolisuppen er uden fløde, men kartoflerne giver en cremet konsistens. Du kan vælge at servere den lækre broccolisuppe som forret eller hovedret - den grønne og nemme broccolisuppe pynter og smager.
Ingredienser
Broccolisuppe
1
Grofthakket løg
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
200 g
Kartofler i små stykker
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
500 g
Broccoli
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
1 dl
Hakkede mandler
|
---|
Tilbehør
240 g
Ristet flutes
|
---|
Sådan gør du
Broccolisuppe
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du ikke nok broccoli, kan du supplere med blomkål. Du kan også supplere med andre grøntsager og smage til med hvidløg, karry og/eller chili efter smag.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6798 kJ / 1625 kcal
Næringsindhold pr. 100g
288 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 18,2 % | 3,1 g |
Fedt: | 33,3 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 8,2 g |
