Curry med kikærter og paneer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

25 min

Super simpel tomatcurry med frisk spinat og stegt paneer. En gryderet der er lavet på ingen tid!

Ingredienser

Antal portioner

Tomatpasta

  • 2½ dl vand
  • 3 spsk rød karrypasta
  • 3 spsk tomatpuré
  • 1 tsk flydende honning

Tilbehør

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatpasta

Rør vand godt sammen med karrypasta, tomapuré og honning.

Skær osten i tern. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og steg osteternene ved jævn til kraftig varme i ca. 5 min. - eller til de er gyldne. Tilsæt kikærter og tomatpasta og lad saucen koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt spinat og mynte og kog i yderligere ca. 1 min. Server curryen med ris, yoghurt, mangochutney og limebåde.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: