Curry med kikærter og paneer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

25 min

Super simpel tomatcurry med frisk spinat og stegt paneer. En gryderet der er lavet på ingen tid!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tomatpasta

  • 2½ dl vand
  • 3 spsk rød karrypasta
  • 3 spsk tomatpuré
  • 1 tsk flydende honning

Tilbehør

Pynt

  • friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatpasta

Rør vand godt sammen med karrypasta, tomapuré og honning.

Skær osten i tern. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og steg osteternene ved jævn til kraftig varme i ca. 5 min. - eller til de er gyldne. Tilsæt kikærter og tomatpasta og lad saucen koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt spinat og mynte og kog i yderligere ca. 1 min. Server curryen med ris, yoghurt, mangochutney og limebåde.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag