I stedet for en dåse kikærter kan man bruge en dåse røde kidneybønner i lage.
6931 kJ / 1657 kcal
316 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 20,6 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 57,7 % | 10,7 g |
Fedt: | 21,7 % | 1,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Smør
|
20 g |
---|---|
Ostindisk karry
|
2 tsk |
Jasminris eller fuldkornsris (ca. 2 dl)
|
160 g |
Grofthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
|
4 |
Store grofthakkede fed hvidløg
|
2 |
Grøntsagsbouillon
|
3 dl |
Sød chilisauce
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Kikærter i saltlage (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Vand
|
½ liter |
Frosne ekstrafine ærter
|
200 g |
200 g | |
Frisk ananas i stave
|
200 g |
Ristede sesamfrø
|
|
---|---|
Frisk koriander
|
Sød chilisauce
|
---|