I stedet for en dåse kikærter kan man bruge en dåse røde kidneybønner i lage.
8148 kJ / 1947 kcal
481 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 16,4 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 14,1 g |
Fedt: | 33,8 % | 4,4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
20 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Karry
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
|
2 dl
Løse ris, parboiled
|
|
4
Grofthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
2
Store grofthakkede fed hvidløg
|
|
3 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 240 g)
|
|
200 g
Frosne ærter
|
|
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|
200 g
Frisk ananas i stave
|
Ristede sesamfrø
|
|
---|---|
Frisk koriander
|
Sød chilisauce
|
---|